Název | Množství a jednotka |
---|---|
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
studená voda | 250 ml |
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Smetanový špenát:Orestujeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme... zobrazit recept
Postup: Na lžíci másla necháme zpěnit najemno nasekaný česnek, přidáme baby špenát a... zobrazit recept
Postup: Květák uvaříme v osolené vodě doměkka. V míse rozmačkáme vidličkou,... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...